Nintendo Direct opět zklamáním
Novinka Nintendo Direct opět zklamáním

Nintendo Direct opět zklamáním

Daniel Kremser

Daniel Kremser

17

Pár dat vydání a dvě nebo tři nové hry. Nintendo nám začíná trošku klopýtat a návrat na vrchol už bude jen těžší a těžší.

Reklama

První očekávaný Direct po oznámení, že Nintendo nebude pořádat velkou konferenci na E3, máme za sebou a upřímně to zase moc oslnivé nebylo!

Asi hlavní zprávou dne je podepsání exkluzivní smlouvy mezi Nintendem a Segou, která garantuje vydání hned trojice nových her se Sonicem pouze na platformy od Nintenda. Na Wii U a 3DS se tak můžeme těšit na Mario & Sonic at the Sochi 2014 Olympic Winter Games a na trošku tajemné Sonic: Lost World, ze kterého jsme viděli pouze jediný screenshot. S největší pravděpodobností ale půjde o akční adventuru smíšenou s plošinovkou ve stylu předešlých her ze série.

Podobně velkým oznámením je snad jen přiblížení třetích Pikminů, kterých se hráči dočkali po opravdu dlouhé době. Konečně víme, že se nová hra Shigera Miyamoty objeví na pultech obchodů 26. července. Nintendo také představilo pár zajímavých možnost ovládání a potvrdilo, že hra půjde hrát také na ovladači bez televize.

Podobně na tom je i hodně nadějné The Wonderful 101, které nás překvapilo už na poslední E3. V Evropě se hry dočkáme 23. srpna.

Hodně podivné je pak nakonec oznámené DLC k New Super Mario Bros. U, které nese název New Super Luigi U. 20. června si po zakoupení digitální nebo krabicové verze hry můžete zahrát za Luigiho, nový charakter - Nabbita a užít si trošku pozměněný svět původní hry. To všechno ale bude k dostání za docela vysokou cenu 20, respektive 30 dolarů.

A to je jako všechno? Bohužel ano! Nintendo tak trošku opět pospává a nějak to moc nevidíme ani na pomyslné ticho před bouří. Ale třeba japonský gigant ještě překvapí. Další šanci má během výstavy E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama