Nintendo Direct uzavře letošní E3
Novinka Nintendo Direct uzavře letošní E3

Nintendo Direct uzavře letošní E3

Jan Urbančík

Jan Urbančík

1
Platformy Nintendo Switch Switch

Těšit se můžeme na 40 minut informací ohledně softwaru, který na Switch vyjde.

Reklama

Po Ubisoftu a Xboxu svou konferenci v rámci letošní E3 oznámila také japonská společnost Nintendo. Direct je naplánován na 15. června 18:00 letního středoevropského času. Těšit se máme na 40 minut informací ohledně softwaru, který vyjde na Switch, přičemž většina se má na trh podívat ještě letos. Zajímavé je právě slovo "software", kterým jako by zástupci Nintenda popírali spekulace ohledně údajného Switche Pro.

Na druhou stranu se ale v posledních dnech objevovaly zprávy ohledně toho, že se oznámení dočkáme ještě před E3. Podle některých informací by se tak mohlo stát už zítra. Mezitím se na francouzském obchodě Centro objevil zápis Nintenda Switch Pro s cenou 399 eur. Připomenu, že původní Switch začínal na ceně 329 eur. Nárůst to rozhodně není zandebatelný, a tím pádem tak trochu padá teorie, že by nový Switch nahradil původní verzi.

Co máme očekávat na samotném Directu, to je otázka. Nintendo může přijít opravdu s čímkoliv, ale majitelé Switche se snad ze všeho nejvíc těší na pokračování hry Zelda: Breath of the Wild, které by se určitě mohlo objevit v nové ukázce.

Nakonec ještě dodám, že po samotné akci nás čeká ještě tradiční Treehouse Live, který potrvá 3 hodiny a uvidíme v něm detailnější gameplay záběry z připravovaných titulů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama