Nintendo Indie World: Dreamscaper
Novinka Nintendo Indie World: Dreamscaper

Nintendo Indie World: Dreamscaper

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch

Roguelike RPG mlátičku pro rok 2020 si již zahrajete v PC demu.

Reklama

Poslední zajímavou hrou, kterou vám představíme z nedávného pořadu Nintendo Indie World 2020, je 3D mlátička s RPG a Roguelite prvky Dreamscaper. A tím také celé zpravodajství ohledně této přehlídky nezávislých titulů pro Nintendo Switch i další platformy ukončíme.

V této hře se ujmete role dívky Cassidy, kdy 3D svět mlátičky představuje její snové podvědomí plné nočních můr, s nimiž musí zápasit, aby se sama zachránila před temným osudem, který ji byl určen. Aby dívka přežila do dalšího dne (podle Roguelike pravidel je tu smrt permanentní), musí napřed odemknout speciální sílu svých snů.

 

Nintendo Indie World: Dreamscaper

 

Dreamscaper je unikátní tím, že se odehrává ve dvou rovinách. Ve spánku je hra nebezpečnější, když v této fázi bojujete proti nepřátelským nočním můrám a prozkoumáváte temný Snový svět. Zatímco v částech hry při bdění si vylepšujete vaše síly snů, potkáváte ostatní přátelské postavy a odhalujete další směřování příběhu.

Hra nejprve uspěla na Kickstarteru, kde vybrala více než dvojnásobnou částku, takže jí nic nebrání ve vydání pro PC a SW během prvních měsíců příštího roku. Nicméně už nyní si můžete ze Steamu zadarmo stáhnout cca 600 MB veliké hratelné demo.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=vPIjzN67uj0[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama