Vyšel akční hybrid Dreamscaper
Novinka Vyšel akční hybrid Dreamscaper

Vyšel akční hybrid Dreamscaper

Michal Jonáš

Michal Jonáš

1
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch

3D mix střílečky, mlátičky, adventury a RPG v předběžném přístupu.

Reklama

Na konci minulého roku jsme vám představili zajímavý herní hybrid Dreamscaper, jenž byl odhalen v pořadu Nintendo Indie World 2020. Kromě Switche si tento herní mix můžete nově v institutu předběžného přístupu zahrát i na PC ze Steamu, kde zaujme nízká cenovka 13,86 EUR, což je pouhých 360,-.

Dreamscaper totiž kombinuje do jednoho produktu hned několik žánrů: střílečku z horního pohledu, adventuru, mlátičku, RPG a styl roguelite, takže i zde je smrt permanentní. Vy se ujmete dívky Cassidy, kdy 3D svět hry představuje její snové podvědomí plné nočních můr a depresí, s nimiž musí zápasit, aby se sama zachránila před temným osudem, který ji byl určen.

 

Vyšel akční hybrid Dreamscaper

 

Už jsme psali, že Dreamscaper je unikátní tím, že se odehrává ve dvou rovinách. Ve spánku je hra nebezpečnější, když v této fázi bojujete proti nepřátelským nočním můrám a prozkoumáváte temný Snový svět. Zatímco v částech hry při bdění si vylepšujete vaše síly snů, potkáváte ostatní přátelské postavy a odhalujete další směřování příběhu.

Hru má na svědomí malé tříčlenné nezávislé studio Afterburner z kalifornského San Francisca, v němž dokonce pracuje i jeden Američan s českými předky Paul (Pavel) Svoboda. Dreamscaper je prvotinou čtyř zkušených vývojářů, kteří dříve pracovali pro Epic Games a Outpost Games. Stále je na Steamu k dispozici i demoverze v podobě prologu celé hry.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=IfgfcL3jeTI&feature=emb_title[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama