Nintendo má se Switchem na letošní rok velké plány
Novinka Nintendo má se Switchem na letošní rok velké plány

Nintendo má se Switchem na letošní rok velké plány

Michal Burian

Michal Burian

14

Do dubna 2019 chce prodat 20 milionů kusů. Dopomohou k tomu nové hry.

Reklama

Promarněná šance s Wii U je zapomenuta. Japonská společnost Nintendo s vydáním Switche chytila druhý dech a v nastoleném trendu z loňského roku chce pokračovat i s následujících měsících. Vedení firmy odhaduje, že zájem hráčů o Switch bude i nadále velký a do konce příštího fiskálního roku (duben 2019) by se tahle konzole/handheld měla dostat na 37 milionů prodaných kusů.

Aby těchto čísel Switch dosáhl, musí se ve fiskálním roce 2018 prodat 20 milionů kusů. Podle prezidenta Tatsumi Kimishima to není vůbec nereálné. Navíc Switch překonal očekávání Nintenda.

20 milionů kusů za rok není vůbec málo. Jak toho chce Nintendo dosáhnout? Vypadá to, že pro hráče chystá celou řadu nových her. Zahraniční obchod Amazon předčasně dal do své nabídky 18 tajemných titulů s názvy Switch Title 14 až Switch Title 35. U všech bylo zmíněno, že k jejich oznámení dojde v průběhu chystaného Nintendo Switch Eventu.

Jak se zdá, Nintendo chystá další Direct, který by měl být podle všeho pořádně zajímavý. Ostatně už v listopadu 2017 prozradili lidé z EA, že v lednu ukáží hru Fe na Nintendo Directu.

Zdroj: Gamereactor.eu, Gematsu.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama