Nintendo pracuje na nové Zeldě
Novinka Nintendo pracuje na nové Zeldě

Nintendo pracuje na nové Zeldě

Daniel Kremser

Daniel Kremser

Alespoň to tvrdí herní designér a producent Eiji Aonuma, který se v poslední době podílí právě na projektech nesoucích jméno Legends of Zelda.

Reklama

"Opravdu dlouhý vývoj Skyward Sword jako hry k 25. výročí série je u konce a je třeba se soustředit na budoucnost. Jak všechen obdiv, tak i všechnu kritiku jsme si vzali k srdci a s radami samotných hráčů jsme se už vydali na novou cestu."

Prozatím ale bohužel nevíme vůbec nic konkrétního. Zda se již chystá Zelda na Wii U nebo se po výborné Ocarina of Time znovu dočkají majitelé 3DS je opravdu ve hvězdách. Pravdou však je, že už před vydáním Skyward Sword se o Zeldě pro Wii U spekulovalo. Stejně tak se ale může jednat o nějakou předělávku Skyward Sword na 3DS.

Je však velice nepravděpodobné, že by se v Japonsku připravoval druhý díl Skyward Sword. Sami vývojáři totiž již během příprav jedničky nepřímo vyvrátili možnost vzniku druhého dílu.

Detailnější informace slibuje příští číslo oficiální Nintendo magazínu, takže vás budeme informovat hned, jak se nám dostane do rukou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama