Novinka Nintendo si připravilo řadu novinek k 35. výročí Super Mario Bros.

Nintendo si připravilo řadu novinek k 35. výročí Super Mario Bros.

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

Platformy Nintendo Switch Switch

Super Mario 3D All-Stars, Super Mario 3D World, ale i Mario Kart Live: Home Circuit.

Reklama

K dnešnímu dni, kdy je 35. výročí hry Super Mario Bros., si společnost Nintendo připravila pro své fanoušky řadu oznámení a novinek. Nintendo o tom informovalo skrze své video, které můžete shlédnout výše. Všechny novinky a zprávy jsou potom sepsány níže.

Jako první stojí za zmínku oznámení Super Mario 3D All-Stars. Jedná se o kolekci her Super Mario 64, Super Mario Sunshine a Super Mario Galaxy, které jsou všechny optimalizované pro Nintendo Switch. Dočkat bychom se měli této kolekce už 18. září tohoto roku.

Super Mario 3D World je hra, která byla původně vydaná na konzoli Wii U v roce 2013. Nyní bude tato hra vydána i na Nintendo Switch, a to 12. února 2021. Spolu s Super Mario 3D World bude přidána i Bowser's Fury. Nintendo zatím blíže neupřesnilo, zdali se v případě Bowser's Fury jedná o jakési DLC, nebo jen kosmetický doplněk do hry. Kromě toho budou vydány i podoby Cat Mario a Cat Peach.

Další novinkou je Mario Kart Live: Home Circuit. Hráči budou mít k dispozici malé motokáry, které budou přenášet obraz do konzole. Budou tak závodit po svém vlastním domě, přičemž motokáry reagují i na zasáhnutí raketou, či jinými předměty ve hře. Je zde možnost vytvořit si vlastní hřiště, v závislosti třeba na rozložení nábytku ve vašem bytě.

Game & Watch: Super Mario Bros. je nové sběratelské zařízení, které je inspirované původními systémy Game & Watch, jenž byly vydávány v 80. letech minulého století. Fanoušci si budou moci na tomto zařízení zahrát hry Super Mario Bros., Super Mario Bros.: The Lost Levels a speciální verzi hry Ball. Vycházet by toto zařízení mělo 13. listopadu 2020.

Nintendo si také připravilo online bitevní hru, v podobě Super Mario Bros. 35, a jak už název napovídá, utká se zde 35 hráčů, jejichž cílem bude zůstat posledním Mariem. Super Mario Bros 35. bude k dispozici 1. října 2020, ale pouze v digitální verzi a jen pro členy Nintendo Switch Online. Nintendo zároveň uvedlo, že hra bude hratelná pouze do 31. března 2021.

Ještě dnes bude také k dispozici na Nintendo Switch kolekce Super Mario All-Stars. Kolekce Super Mario All-Stars, která byla původně vydána na SNES v roce 1993, zahrnuje vylepšené verze her Super Mario Bros., Super Mario Bros .: The Lost Levels, Super Mario Bros.2 a Super Mario Bros.3 s vylepšenou 16bitovou grafikou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama