Nintendo Switch Online se rozrostlo o další hry
Novinka Nintendo Switch Online se rozrostlo o další hry

Nintendo Switch Online se rozrostlo o další hry

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Nintendo Switch Switch

Jedná se o tři klasiky ze Sega Genesis a jeden titul z Nintenda 64.

Reklama

Vyšší verze předplatitelské služby Nintendo Switch Online s dovětkem Expansion Pack byla spuštěna v minulém roce, kdy kromě bonusů ze základní verze ještě nabízí třeba přístup ke knihovně her z konzolí Nintendo 64 a SEGA Mega Drive/Genesis.

Už v té době navíc bylo přislíbeno, že postupně tyto knihovny budou rozšířeny o nové tituly, což se stalo právě nedávno.

Nově se tak můžete pustit do hraní dalších třech klasik ze Sega Genesis, kdy se přesněji jedná o Alien Soldier z roku 1995, Super Fantasy Zone z roku 1992 a Light Crusader z roku 1995.

Kromě toho ještě můžeme připomenout, že v minulém týdnu zase dorazilo F-Zero X z Nintenda 64, které nabízí i funkční multiplayer.

Bonusy tím ovšem nekončí. Aktuálně totiž vyšla první vlna dodatečných okruhů pro Mario Kart 8 Deluxe, která přináší osm remasterovaných tratí a dva dodatečné poháry.

Tato první vlna je dostupná skrze Booster Course Pass (v jeho rámci v budoucnu dorazí ještě dalších 40 okruhů), ke kterému ale předplatitelé zmíněné služby mají přístup bez dodatečných poplatků.

Nintendo Switch Online + Expansion Pack vás na rok vyjde na 999 Kč za jednotlivce, případně na 1 749 Kč pro rodinu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama