Nintendo Switch se oficiálně představí 13. ledna
Novinka Nintendo Switch se oficiálně představí 13. ledna

Nintendo Switch se oficiálně představí 13. ledna

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Po živě vysílané Switch Presentation 2017 bude v Japonsku následovat předvedení konzole pro veřejnost.

Reklama

Nintendo již před nějakou dobou prozradilo, že se oficiální prezentace konzole Switch dočkáme v lednu tohoto roku a dovíme se o ni vše podstatné. V těchto dnes konečně společnost spustila provoz oficiálních japonských internetových stránek pro tuto akci nazvanou Switch Presentation 2017. Ta začíná 13. ledna v 6:00 našeho času.

Internetové stránky taky prozradily, že japonské představení konzole bude živě streamováno přes YouTube, Niconico a LINE Live. Ale vysílání bude k dispozici také na Nintendo.com a na Nintendo.co.uk.

Co je ale možná ještě zajímavější, jsou informace na stránkách ohledně možnosti získat v následujících dnech po představení konzole praktické zkušenosti se Switchem. Nintendo plánuje uspořádat v Tokyo Big Sight East Hall 3 hned 14. a 15. ledna od 10:00 do 17:00 hodin místního času předváděčku, při které si může kdokoli konzoli vyzkoušet.

Kromě osahání si konzole, bude akci doprovázet koncert, kde se bude hrát hudba z her od Nintenda, a na návštěvníky čeká také další program. Vstupné je v obou dnech zdarma a co všechno bude možné vidět a vyzkoušet bude uveřejněno až po prezentaci konzole Switch po 13. lednu.

Jen připomínáme, že Switch má celosvětově vyjít letos v březnu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama