Nintendo tlačí na Discord kvůli úniku artbooku k The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Novinka Nintendo tlačí na Discord kvůli úniku artbooku k The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Nintendo tlačí na Discord kvůli úniku artbooku k The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

4
Platformy Nintendo Switch Switch

Chce znát identitu pachatelů.

Reklama

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom je bezpochyby jednou z nejočekávanějších her tohoto roku. Minimálně fanoušci Nintenda jí mají ve svém žebříčku očekávání po většinu případů na první příčce. Společnost Nintendo však do světa příliš velké množství informací nevypouští, to však neznamená, že nečelí stejně jako řada jiných únikům, což se ukázalo v únoru, kdy byl do světa vypuštěn 200 stránkový Artbook. Nyní podle informací serveru TorrentFreak společnost tlačí na Discord, aby jí dal identitu jednoho z uživatelů této komunikační platformy. Nintendo má totiž jasno v tom, kdo informace do pustil do prostoru.

Dokonce už podalo stížnost na kanál Tears of the Kingdom Official Discord Server a také 6 URL adres. Discord k situaci přistoupilo aktivně a všechen obsah smazalo. Šíření však nebylo kvůli aktivitě určitých uživatelů zastaveno. Aktuálně Nintendo skrze okresní soud žádá komunikační platformu aby zveřejnila totožnost a adresy těch, kteří mají na zveřejnění artbooku k The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom podíl. Zdrojem celého úniku se měl stát "dlouholetý přítel" mající přístup k informačním tokům.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama