Nintendo údajně plánuje několik Super Mario her
New Super Mario Bros. U Deluxe Novinka Nintendo údajně plánuje několik Super Mario her

Nintendo údajně plánuje několik Super Mario her

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

5
Platformy Nintendo Switch Switch

Super Mario letos oslaví své 35. výročí.

Reklama

V tomto roce oslaví Nintendo krásné 35. výročí Super Maria. Určitě si k tomuto jubileu Nintendo přichystá několik různých akcí, ale podle VGC a Eurogameru.net se ještě letos můžeme těšit na opětovné vydáním "většiny" her ze série Super Mario a hned několika dalších Mario titulů ve verzi pro Switch.

Podle dosavadních zpráv obsahuje takzvaný "back" katalog her Deluxe verzi Super Mario 3D Worldu, která navíc dostane celou řadu nových úrovní, plus ve výpisu najdete i remastery Super Mario Galaxy a několika dalších oblíbených 3D Mario her. Zároveň se podle uniklých zpráv pracuje na novém díle série Paper Mario.

Původně se měla oslava 35. výročí Super Maria uskutečnit v červnu na letošní výstavě E3, ale ta je v současné době zrušena a Nintendo teď přezkoumává své další plány a možnosti, které jsou díky probíhající pandemii COVID-19 silně omezené. Připravované akce by ale měla, ať již bude probíhat jakoukoli formou, odhalit nové podrobnosti týkající se partnerství Nintenda s Universalem, včetně nových atrakcí v zábavního parku Super Nintendo World a animovaného Super Mario filmu.

Novinkový web Gematsu pak uvádí, že bychom se letos měli v souvislosti s výročím dočkat her Super Mario 3D World Deluxe, nového Paper Mario titulu a HD remasterů Super Mario 64, Super Mario Sunshine a Super Mario Galaxy.

Server VentureBeat pak přišel s vlastní zprávou. Nintendo prý připravuje něco jako Super Mario All-Stars 2 pro 3D Maria. Tento titul by mohl obsahovat hry Super Mario 64, Super Mario Sunshine, Super Mario Galaxy a Super Mario Galaxy 2. Je ale také pravděpodobné, že 3D World bude vydán úplně samostatně a ne jako součást výše zmíněné Deluxe verze.

Na druhou stranu je možné, že starší 3D Mario hry by mohly vyjít v jedné jediné kompilaci. Zase ale musíme počítat s podobným krokem, jaký udělalo Nintendo u série Zelda, kdy byly všechny remastery vydány jednotlivě.

Nintendo ale všechny tyto nepodložené zprávy komentovalo prostým vyjádřením že: "Nebude tyto fámy a spekulace komentovat".

Zdroj: VGC, Gematsu, Eurogamer a VentureBeat

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama