NiOh bude v Evropě vydávat Sony
Novinka NiOh bude v Evropě vydávat Sony

NiOh bude v Evropě vydávat Sony

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

4

Hra navíc nabídne u PS4 a PS4 Pro různé grafické možnosti.

Reklama

Za vývojem akčního RPG NiOh sice stojí studio Team Ninja, a potažmo i Koei Tecmo, ale o vydání hry pro PlayStation 4 v Severní Americe, Evropě a Asii (kromě Japonska), se nakonec postará společnost Sony Interactive Entertainment.

Ve svém projevu na akci spojené s představením konzole PlayStation 4 Pro, uvedl šéf studia Team Ninja Yosuke Hayashi že tým spolupracuje se Sony proto, aby se hra "dostala do rukou tolika hráčů, jak jen to bude možné".

NiOh je akčním RPG, vystavěném kolem hlubokých a autentických samurajských soubojů a slibuje vyčerpávající bojová setkání s jinými válečníky a nadpřirozenými bytostmi v trochu groteskní vizi civilní válkou zpustošeném Japonsku.

Podle nových informací ale nabídne hra NiOh na PlayStationu 4 a PlayStationu 4 Pro různé grafické možnosti.

PlayStation 4

Varianta 1: "Movie Mode" - Tento režim je zaměřen na rozlišení prostřednictvím frekvence snímků. Nabízí tak nádhernou grafiku ve vysokém rozlišení se stabilními 30fps.

Varianta 2: "Action Mode" - Zde je kladen důraz na počet zobrazených snímků za sekundu na úkor grafiky. Poskytuje stabilních 60fps.

Varianta 3: "Movie Mode" - Tato poslední možnost nabízí vysoké rozlišení u grafiky s proměnlivou frekvencí zobrazených snímků, která může jít přes 30fps.

PlayStation 4 Pro

HD obrazovka, varianta 1: "Movie Mode" - Nabízí stabilní rozlišení 1920x1080 s vysoce kvalitním anti-aliasingem a frekvencí 30 snímků za sekundu.

HD obrazovka, varianta 2: "Action Mode" - Nabízí stabilní rozlišení 1920x1080 při 60fps.

4K obrazovka, varianta 1: "Movie Mode" - Nabízí stabilní rozlišení 3840x2160 při 30fps.

4K obrazovka, varianta 2: "Action Mode" - Nabízí stabilní rozlišení 1920x1080 při 60fps.

NiOh má vyjít celosvětově pro PlayStation 4 už 9. února a níže vám nabízíme rozšířenou verzi traileru z Tokyo Game Show 2016 a novou sadu screenshotů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama