NiOh rozšíří koncem března nové, velmi těžké mise
Novinka NiOh rozšíří koncem března nové, velmi těžké mise

NiOh rozšíří koncem března nové, velmi těžké mise

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

4

Dále PVP režim na konci dubna a první drobné detaily chystaných DLC.

Reklama

Během posledního live streamu, zaměřeného na akční RPG NiOh, prozradilo Koei Tecmo několik zajímavých podrobností ohledně chystaných bezplatných aktualizací a první sady DLC.

Hráči se v příštích měsících dočkají dvou podstatných add-onů:

koncem března budou přidány mise s vysokou obtížností, půjde celkem o 10 různých typů misíkoncem dubna přibude do hry PvP režim

Dále se koncem dubna dočkáme prvního balíčku stahovatelného obsahu jménem Dragon of the North. Ten do hry přidává nové typy zbraní, nové scénáře, nové postavy, nové strážní duchy, nové yokaie a nové stage.

Druhý stahovatelný obsah se bude jmenovat Japan’s Best Warrior a následující třetí Peaceful and Tranquil. Obsah těchto dalších dvou DLC není ještě přesně známý.

Na celý live stream se můžete podívat níže.

Další dvě drobnosti se týkají vyloženě japonského trhu, ale přijde mi zajímavé je zmínit. Za prvé se Koei Tecmo potýká s nedostatkem NiOhu v Japonsku a tak společnost jako omluvu prodloužila období, ve kterém mohou uživatelé získat zdarma kostým Armor of Japan’s Best Warrior. Teď jej lze stahovat až do 1. března.

Druhá zajímavost se víceméně týká bojovky Musou Stars, kterou Koei Tecmo plánuje vydat v Japonsku 30. března pro PS4 a PS Vitu. Postupně jsou představovány postavy, ze které budete moci hrát a právě posledním hratelným charakterem je William Adams z NiOhu, nadabovaný Benem Peelem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama