Nominace na The Game Awards 2022 se dozvíme už v pondělí
Novinka Nominace na The Game Awards 2022 se dozvíme už v pondělí

Nominace na The Game Awards 2022 se dozvíme už v pondělí

Jan Urbančík

Jan Urbančík

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Které hry se podle vás objeví v nejvyšší kategorii?

Reklama

Rok 2022 se pomalu chýlí ke konci, a to znamená, že se blíží tradiční předávání herních cen – The Game Awards v podání Geoffa Keighleyho. Ačkoli si v posledních letech akci pojíme především s novými oznámeními, ceny jsou stále nedílnou součástí celé show. A právě nominace na ně se dozvíme už poměrně brzy.

Keighley dnes na Twitteru oznámil, že budou nominace odhaleny v pondělí 14. listopadu v 18:00 našeho času. Poté také začne hlasování na oficiálních stránkách, kde už se může účastnit veřejnost (nominace vybírá přes 100 médií z celého světa), nicméně největší váhu má stejně jako v předchozích ročnících porota (9:1). Nově budete moct hlasovat také na oficiálním TGA Discord serveru, kde se bude show i živě vysílat.

V každé kategorii bude nominováno pět her, pouze v té nejvyšší (Hra roku) by to mělo být šest. Letos mimochodem přibude zcela nová kategorie, a to nejlepší herní adaptace.

Nominovány mohou být takové hry, které vyšly nejpozději 19. listopadu v 6:00 ráno středoevropského času. Letošní předávání tak stihne i Pentiment, The Devil in Me či noví Pokémoni. Naopak z loňských her vydaných po minulé uzávěrce by se mohlo objevit například Halo Infinite.

Show jako taková se koná 9. prosince v 1:30 ráno našeho času.

Které hry tipujete na nominaci pro hru roku vy? Připomenu, že loni tuto cenu vyhrála kooperativní plošinovka It Takes Two.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama