Nová aktualizace DayZ zkrášlí přírodu
DAYZ Novinka Nová aktualizace DayZ zkrášlí přírodu

Nová aktualizace DayZ zkrášlí přírodu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

38

Hustší lesy, nové modely stromů, lepší chování větru a deště, to všechno a mnohem víc přidává patch 0.62.

Reklama

Herní světe div se, na DayZ se stále pracuje, i když se už více než tři roky nachází ve fázi alfa verze, kterou můžete pořídit v Early Access programu na Steamu. Teď tvůrci z Bohemia Interactive chystají patch 0.62, který je od středy k vyzkoušení v experimentální verzi hry. Jeho cílem je zařídit, aby příroda v DayZ vypadala lépe a zkrátka moderněji.

Patch 0.62 do hry přidává nové modely stromů, lepší trávu, křoví a malé rostliny, nové povrchové textury, okolní zvuky nebo shadery větru, který ovlivňuje pohyb stromů a trávy. Vítr se má celkově chovat lépe a je jím ovlivněn i déšť, jehož chování bylo také pozměněno. Lesy jsou navíc hustší než dříve a došlo k přepracování mnoha lokalit napříč Černarusí.

Na aktuální podobu přírody v DayZ se můžeme podívat díky screenshotům. Zatím každopádně není jasné, kdy patch 0.62 dorazí do normální verze hry.

Tvůrci navíc vydali nový vývojářský deník, v němž k nám promlouvá designér prostředí Adam Franců. Video obsahuje i pohled na některá místa v Ústeckém kraji, která posloužila jako inspirace pro vznik různých lokalit napříč Černarusí. K dispozici je i srovnání virtuální a „reálné“ Černarusi, které najdete v nedávném hlášení o stavu vývoje hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama