Nová aktualizace vylepšila uživatelské rozhraní Xboxu One
Novinka Nová aktualizace vylepšila uživatelské rozhraní Xboxu One

Nová aktualizace vylepšila uživatelské rozhraní Xboxu One

Michal Burian

Michal Burian

7

Zároveň připravuje prostředí pro příchod Xboxu One X.

Reklama

Konzole Xbox One dostala nejnovější aktualizace, která je konečně k dispozici všem majitelům. Update si posvítil hlavně na vylepšení uživatelského rozhraní a celkově připravuje prostředí pro nástup výkonnějšího Xboxu One X. Ten dorazí na pulty obchodů již 7. listopadu.

Larry ‘Major Nelson’ Hryb o nové aktualizaci informuje v osmiminutovém videu. To vám ukáže všechny novinky. My zmíníme zejména možnosti pro přizpůsobení úvodní obrazovky (Home). Na ní si můžete přidat své oblíbené hry, sledovat aktivity přátel nebo přepínat preferované aplikace. Celkově se Home zjednodušilo a jak vidno, nový design dashboardu prospívá. Potěší také možnost zvolit si světlou nebo tmavou barvu.

Další změny se dotkly Guide. Rychlá nabídka je podle Majora Nelsona mnohem rychlejší a přehlednější. Postupně zaznamenáte také přepracovanou stánku komunit, možnost streamovat hry v rozlišení 1080p a postupné přípravy na Xbox One X. V menu her lze zvolit kategorii her, které podporují Xbox One X, respektive dokážou využít výkon mnohem výkonnějšího hardwaru.

Pokud si plánujete koupit Xbox One X, tak se na Xboxu One (S) můžete začít připravovat na přechod. Nová aktualizace vám umožní stáhnout 4K obsah do svých her a poté si vše přenést na externí disk nebo pomocí LAN kabelu přetáhnout do Xboxu One X. Společně s daty se vám přenesou i uložené pozice nebo nastavení konzole.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama