Nová Call of Duty se nyní odhaluje ve Warzone
Novinka Nová Call of Duty se nyní odhaluje ve Warzone

Nová Call of Duty se nyní odhaluje ve Warzone

Martin Zavřel

Martin Zavřel

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Tohle je opravdu nevšední marketingová kampaň.

Reklama

Po pondělní taškařici s bednami, rozeslanými influencerům a vedoucím k odhalení "tajemného" webu se právě na něm včera odehrála další fáze, když se na tam zasunula videokazeta označená 1961-62 do videa a na televizi se spustila série autentických záběrů ze západních televizních zpráv těchto let. Kromě jiného se v nich hovořilo o tehdejším vesmírném závodu, hnutí za občanská práva, kubánské raketové krizi nebo vojenské eskalaci v Laosu. V jednu chvíli tam ale také naskočila kombinace čísel: 49285163.

Početná fanouškovská komunita hry, zvyklá kolektivně řešit všemožné puzzle a záhady kromě jiného díky Zombies režimu Black Ops série, následně odhalila, že tato čísla odemykají po zadání do panelu vedle dveří tajnou místnost uvnitř hry Warzone, konkrétně v lokaci Krovnik Farmland.

Podívat se na to v akci můžete zde:

Uvnitř této místnosti leží celá řada dokumentů s technickými a chemickými informacemi, které fanoušci mezitím nafotili a podrobně je zkoumají. Těžko říct, zda je přímo v nich obsažen nějaký návod pro další krok odhalování nové Call of Duty.

Mnohem pravděpodobnější asi bude, že nám onen web postupně nabídne další videokazety, jelikož po včerejšku se tam odškrtla první položka ze šesti a hned ta druhá má dnešní datum:

Nová Call of Duty se nyní odhaluje ve Warzone

Oficiálně se o letošní Call of Duty pořád "nic" neví (kromě toho, že ji vyvíjejí Treyarch a Raven Software), ale všechny tyto hrátky svým obsahem a stylem velmi silně naznačují, že uniklé logo hry Call of Duty: Black Ops - Cold War bylo pravé.

Pokud letošní Call of Duty bude obsahovat výpravnou příběhovou kampaň, mohlo by jít o jeden z nejlepších titulů pro demonstraci výkonu nových konzolí během letošních vánoc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama