Sherlock Holmes: The Awakened Novinka Nová gameplay ukázka Sherlock Holmes The Awakened

Nová gameplay ukázka Sherlock Holmes The Awakened

Jan Urbančík

Jan Urbančík

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Demoverze už je k dispozici pro všechny.

Reklama

Ukrajinští vývojáři ze studia Frogwares se opět hlásí o slovo. V pondělí večer vydali novou gameplay ukázku ze své chystané adventury Sherlock Holmes The Awakened. V ní je znovu připomenuta premisa – hrajeme za mladého Sherlocka pár let po událostech Chapter One. Tentokrát se však detektiv zaplete do opravdu mysteriózních a temných případů, které souvisí s mýtem Cthulhu. Novinkou je například možnost zahrát si za doktora Watsona, který si má teprve během hry vybudovat k Sherlockovi silnější pouto.

Produkce už je podle Frogwares sice skoro na konci, ale vše samozřejmě stále komplikuje probíhající válka, kvůli níž je vývoj velmi komplikovaný. Přišla nicméně také potěšující zpráva pro fanoušky. Demo, jež bylo dosud k dispozici pouze pro backery a my jsme z něj sepsali dojmy, je nyní dostupné pro všechny. Můžete si ho stáhnout zdarma na Steamu. Těšit se můžete na téměř hodinové vyšetřování uvnitř švýcarského sanatoria.

Sherlock Holmes The Awakened míří na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S a Nintendo Switch. Přesné datum vydání stále neznáme, ale vývojáři cílí na začátek tohoto roku, takže by to už nemělo trvat dlouho.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama