Nová generace konzolí za pár let, říká Capcom
Xbox 360 Novinka Nová generace konzolí za pár let, říká Capcom

Nová generace konzolí za pár let, říká Capcom

Michal Maliarov

Michal Maliarov

7

Microsoft nedávno přiřadil pohybovému ovládání Kinect petiletý životní cyklus, avšak David Reeves, výkonný ředitel Capcom Europe a bývalý šéf SCEE, má za to, že se další generace konzolí dočkáme mnohem dříve.

Reklama

Reeves přiznává, že už nedostává dodatečné tajné informace z útrob Sony, očekává ale PS4 a Xbox720 během dvou až tří let. Na otázku ohledně Kinectu a PS Move Reeves odpověděl: „Dělají všechno proto, aby oživili a udrželi zájem o hry, než dorazí za pár let další souboj titánů.

„Všechny velké společnosti už musí na něčem pracovat. Problématická část nastává v oblasti technologií,“ pokračoval Revees. „Můžete čekat několik měsíců na implementaci něčeho nového, musíte si však vytyčit datum, které půjde ruku v ruce s nějakým čipem, abyste nepřišli o klíčové body na trhu.“

Síla Kinectu a PS Move se brzy teprve začne ukazovat. Pokud má ale analýza trhu pravdu a ceny obou pohybových ovládání nebudou nijak závratné, budou muset oba giganti udělat něco více pro udržení zájmu na svých drahocenných konzolových krabičkách. Co si o další generaci konzolí myslíte vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama