Nová hra od Rare nás zavede na online moře a ostrovy mezi bukanýry
Sea of Thieves Novinka Nová hra od Rare nás zavede na online moře a ostrovy mezi bukanýry

Nová hra od Rare nás zavede na online moře a ostrovy mezi bukanýry

Jan Kalný

Jan Kalný

17

Pokud prahnete po tom, si s přáteli zapirátit a zabojovat si na moři, pak se radujte. Přesně to vám nová hra od Rare nabídne. Tvůrčí celek navíc oznámil kolekci třiceti her, které si můžete na Xbox One zahrát.

Reklama

Konference Microsoftu už je za námi a dostal se nám pohled na několik menších her, které určitě zaujmou vybrané publikum. Mezi tyto hry se řadí i nově odhalené Sea of Thieves, multiplayerová dobrodružná a barevná hra, která vás vhodí do role jednoho z bukanýrů. Vaším úkolem bude bojovat, loupit a přežívat útoky monster. A to jak na souši, tak na lodi.

Kdy nás hra čeká, to zatím nevíme. S jistotou ale můžeme říct, že se jí dočkáme exkluzivně jen na Xbox One a Windows 10.

Rare tím ale svůj výstup neukončilo. K příležitosti toho všeho ještě oznámili Rare Replay. Kolekci třiceti her od Rare, které si můžete zahrát na Xbox One a připomenout si tak staré dobré časy s ikonickými postavami jako je Banjo nebo Conker z Banjo Kazoozie a Conker's Bad Fur Day. Kromě toho nás v kolekci čeká například Perfect Dark, Viva Pinata, Battletoads a spoustu dalších her.

Kolekce bude stát 30 dolarů, což dělá necelých 730 korun a dočkáme se jí už 4. srpna. Jen se přiznejte, kdo z vás si rád zavzpomíná?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama