Nová hra Transformers bude sledovaná, pracují na ní tvůrci Bayonetty
Transformers: Devastation Novinka Nová hra Transformers bude sledovaná, pracují na ní tvůrci Bayonetty

Nová hra Transformers bude sledovaná, pracují na ní tvůrci Bayonetty

Michal Burian

Michal Burian

5

Platinum Games se spojili s Activision a společně chystají Transformers: Devastation. <strong>Aktualizováno o trailer</strong>.

Reklama

Transformers: Devastation vyjdou letos na podzim pro PC, PS4, Xbox One, Xbox 360 a PS3.

Původní zpráva

Lidé High Moon Studios dokázali se svými hrami Transformers zaujmout, loňský díl s podtitulem Rise of the Dark Spark ale dostalo na starost nepochopitelně Edge of Reality, kterým se bohužel nedařilo a nezískali si chválu ani od recenzentů, natož od hráčů. Activision si chce ale pověst u hráčů nejspíš napravit a na novou hru ze světa Transformers se dohodl s renomovaným tvůrčím celkem Platinum Games. Ten vytvořil sérii Bayonetta a hry Vanquish, Metal Gear Rising: Revengeance, Anarchy Reigns nebo The Wonderful 101.

Hra se jmenuje Transformers: Devastation a vyjde ve verzích pro konzole PlayStation 4, Xbox One, PS3 a X360. A co od ní můžeme čekat? Zkrátka rychlou a dynamickou akci Autobotů a Decepticonů s neskutečnými komby.

Platinum Game slibují 5 hratelných Autobotů, včetně Optimus Prime, Bubblebee, Sideswipe, Wheeljack a Grimlock, stejně tak 5 různě obtížných levelů. O atmosféru se potom postarají herci z původního televizního seriálu: Peter Cullen (Optimus Prime), Dan Gilvezan (Bubblebee), Frank Welker (Megatron and Soundwave) a další.

Jak si sami můžete všimnout na prvních screenshotech, Transformers: Devastation bude mít komiksovou grafiku.

Více se o hře dozvíme příští týden na E3 2015.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama