Nová hra ze série Darksiders se ukáže na E3
Novinka Nová hra ze série Darksiders se ukáže na E3

Nová hra ze série Darksiders se ukáže na E3

Jiří Šmerda

Jiří Šmerda

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Přinese s sebou nový směr pro celou herní sérii.

Reklama

Díky programu pro jedno z největších pódií na chystané E3 nazvané Coliseum již nyní víme, že se můžeme těšit na představení nového titulu ze série Darksiders. Povídání o vzniku a dalším směřování této herní série je naplánováno na 13. června od 19:30 středoevropského času. Informační panel zároveň slibuje, že nám bude odhalena naprosto nová Darksiders hra, která přinese do celé série „nový směr“. Co je však míněno tímto novým směrem, už nikdo netuší, a tak pro detailnější informace si budeme muset počkat na samotný herní svátek.

THQ Nordic se nedávno nechali slyšet, že připravují 77 her, z toho 48 nebylo oznámeno. Vypadá to, že mezi nimi je i nové Darksiders.

Poslední Darksiders vyšlo na podzim 2018 pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Recenze Darksiders 3: Fury a její osobnost si nelze nezamilovat. Darksiders 3 vyhrávají na všech frontách, jelikož staví na systémech a příběhu z předchozích dílů a jen je vylepšují, ale zároveň přináší pár vlastních inovací. Nejen skvělý soubojový systém, variabilita prostředí i nepřátel a toho, jak lze ke střetům samotným přistupovat, vás přesvědčí o tom, že toto je hra hodna vaší investice. Pro fanoušky série povinnost, pro její neznalce minimálně stojí za zahrání - 8/10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama