Nová instance v Diablu IV frustruje některé hráče
Diablo 4 Novinka Nová instance v Diablu IV frustruje některé hráče

Nová instance v Diablu IV frustruje některé hráče

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

6
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

The Pit dokáže zlomit vaz i těm nejlepším.

Reklama

Diablu IV se v předchozích sezonách příliš nedařilo vypořádávat s nejrůznějšími problémy. Ano, studio se sice snažilo nedostatky odstranit, avšak tempo likvidace neduhů nebylo vždy adekvátní. Stejně tak ani hrátky s některými mechanikami se vždy nesetkaly s pozitivní zpětnou vazbou. Aktuálně to však vypadá konečně tak, že se autorům podařilo svůj titul "stabilizovat" a přivést na správnou cestu. Nová sezóna je hodnocena napříč skupinami velmi pozitivně. Jsou tu ovšem i tací, jimž nesedl obsah, který čeká na úplném konci aktuální cesty. Destinace The Pit of Artificers známá též jako The Pit, je totiž dokázala zabít na jediný úder.

Ano, čtete správně. Bez ohledu na výstroj, úroveň životů či orientaci daného hrdiny tu hráči mají padat jako mouchy. Celkem má The Pit 200 úrovní, někteří se však kvůli zmíněnému skonu na jediný zásah nejsou schopni dostat ani přes stovku. Jeden hráč to komentoval takto: "Bossové mě stále zabíjí na jediný úder už v 75. úrovni The Pit." Problém mají pří průzkumu této lokace také hráči s Nekromantem, jejichž build aktuálně patří mezi jedny z nejvýraznějších, které je možné v současné sezóně nalézt. Další nespokojený se vyjádřil k současnému stavu takto: "Mechanika one-shot bossů v The Pit mi ničí zážitek. S aktivovanými funkcemi Fortify, Barrier a Life mám přes 80 tisíc životů. Přesto zemřu na jedinou ránu."

Zabíjet hráče nemají pouze silní bossové, ale také odpad, který z nepřátel vypadává, protože i ten dokáže zabít hrdiny v plné síle. O tom, zda The Pit v Diablu IV má takto fungovat se vedou různé debaty. Někteří však žádají, aby došlo k optimalizaci. Sami máte možnost do temného světa Diablo IV zamířit na PC, konzolích PlayStation,, Xbox a také v Game Passu.

Nová instance v Diablu IV frustruje některé hráče
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama