Nová kampaň Total War: Three Kingdoms se odehrává 100 let po začátku hry
Total War: Three Kingdoms Novinka Nová kampaň Total War: Three Kingdoms se odehrává 100 let po začátku hry

Nová kampaň Total War: Three Kingdoms se odehrává 100 let po začátku hry

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy Windows PC

8. srpna vyjde nové rozšíření, jmenuje se Eight Princes.

Reklama

Obrovský konflikt ve starověké Číně bude pokračovat. Vývojáři pro Total War: Three Kingdoms oznámili rozšíření Eight Princes, které přinese novou kampaň odehrávající se 100 let po začátku hry. Dále osm nových knížat se zásadně odlišnými styly hraní podporovaných unikátními budovami, úkoly a možnostmi u dvora. Samozřejmě nebudou chybět nové elitní jednotky, s nimiž rozdrtíte své nepřátele.

Tisková zpráva dále informuje o možnosti utvářet vývoj své frakce pomocí čtyř nových zaměření na bohatství, duši, moc a mysl. Dojít má také na zásadní změny ve veřejném pořádku a hodnostech frakce pro co nejreálnější konflikt.

Eight Princes DLC vyjde 8. srpna za 8,99€.

„Píše se rok 291 n. l. a od bouřlivých událostí na počátku období Tří říší nás dělí již celá generace. Navzdory trojímu rozdělení moci, které konflikt přivedlo do patové situace, a krátkému sjednocení říší pod vládou dynastie Ťin je občanská válka na spadnutí.

Dynastie totiž není jednotná. Mnoho jejích vládnoucích knížat baží po větší moci a každé má své ambice i metody. Osm jich nad ostatními vyniká… Postaví se za svého císaře a císařovnu? Nebo si pro sebe vybojují vlastní odkaz, který bude rezonovat napříč věky?

Balíček s kapitolou Eight Princes se odehrává 100 let po událostech hry Total War: THREE KINGDOMS a představuje nové hratelné frakce vedené nejlepšími knížaty z dynastie Ťin. Těchto osm knížat umožňuje při kampaních využít značně odlišné mechaniky a jejich herní styly se zaměřují fascinujícími a jedinečnými způsoby.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama