Nová nadílka do Xbox Game Pass
Darksiders Genesis Novinka Nová nadílka do Xbox Game Pass

Nová nadílka do Xbox Game Pass

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Budeme se bát.

Reklama

Výhodná "propustka" od herní divize Xbox, která za měsíční poplatek nabízí knihovnu více než sta titulů, se opět o něco málo obměňuje.

S pěticí titulů, která během srpna opustí tuto nabídku, jsme vás seznámili již dva dny dozadu (bohužel mezi tyto tituly patří i Kingdom Come: Deliverance a Devil May Cry 5), nyní však přichází řada na ty hry, které se naopak dočkají svého přidání.

Většina z nich se do služby podívala dnes 6. srpna, což platí i pro ty dva nejzajímavější kousky v podobě hororovky The Dark Pictures Anthology: Man of Medan a povedené řezanice Darksiders: Genesis. Oba si v rámci předplatného můžete zahrát pouze na konzoli Xbox One. Společně s touto dvojicí byla do služby přidána i 2D akce It Lurks Below, stavěcí Trailmakers, dungeon-crawl UnderMine a retro Xeno Crisis. Tyto tituly si naopak můžete užít jak na PC, tak i na Xboxu One.

Posledním přídavkem v první polovině srpna posléze bude Final Fantasy VII HD, jenž bude dostupný od 13. srpna na PC i konzoli. V minulém týdnu pak ještě proběhlo přidání F1 2019 (PC i Xbox), takže fanoušci formulí mohou volně zkoušet i tento minulý ročník.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama