Nová příběhová expanze The Elder Scrolls: Legends se zaměří na Sheogoratha
The Elder Scrolls: Legends Novinka Nová příběhová expanze The Elder Scrolls: Legends se zaměří na Sheogoratha

Nová příběhová expanze The Elder Scrolls: Legends se zaměří na Sheogoratha

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Platformy Windows PC Apple iOS Android Android

Daedrický princ šílenství dostává v karetní hře ještě větší úlohu.

Reklama

Jestli hrajete populární a povedenou karetní hru The Elder Scrolls: Legends, pravděpodovně víte, že v ní má jistou úlohu Sheogorath, pošahaný princ šílenství, kterého můžete znát třeba z výtečného datadisku Shivering Isles pro The Elder Scrolls IV: Oblivion. Obvykle se s jeho vlivem lze setkat v rámci víkendových či jinak časově omezených akcí nabízejících zápasy s různě pozměněnými pravidly. Jestli vám to ale nestačí, pak můžete začít vyhlížet novou příběhovou expanzi.

To, že Return to Clockwork City není posledním příběhovým rozšířením, víme už od oznámení změny vývojářského týmu z Dire Wolf Digital na Sparkypants. Nyní ale máme konečně lepší představu o tom, co může nabídnout. Nese název Isle of Madness a ústředním tématem bude právě Sheogorath a jeho řádění.

Na bližší detaily o náplni Isle of Madness si budeme muset ještě počkat. Momentálně neznáme ani přibližné datum vydání. Zástupce Bethesdy však tvrdí, že Sheogorathova záliba v nepředvídatelnosti (a v sýrech) se promítne nejen do úkolů, které budete v rámci nového příběhu plnit, ale i do karet, jež budete moci při hraní získat a obohatit tak jimi svou karetní kolekci i jednotlivé balíčky. Na to se snad dá říct jen sýr pro každého.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama