Nová várka screenshotů z Mafie 3
Novinka Nová várka screenshotů z Mafie 3

Nová várka screenshotů z Mafie 3

Martin Cvrček

Martin Cvrček

28

Na sedmnácti obrázcích z Gamescomu uvidíte různorodé lokace města New Bordeaux a okolí nebo několik zbraní, vozidel a přestřelek. <strong>Aktualizováno o představení Lincolnových mentorů.</strong>

Reklama

Update: Hangar 13 a 2K Games s materiály z Mafie 3 vážně nešetří. A tak tu máme další video, které nás má seznámit s postavami, s nimiž se ve hře setkáme. Tentokrát jsou v záři příliš často používaných reflektorů dva Lincolnovi mentoři - otec James a jistý John Donovan. Oba mají ovlivnit nejen osud Lincolna Claye, ale i osud města New Bordeaux. Silná slova.

Původní zpráva (13:20): Letošní Gamescom i po svém konci přináší své ovoce, jak dokazuje další várka screenshotů z Mafie 3. Na nich můžete vidět nejen různé části města New Bordaux a jeho okolí, ale i všelijaké zbraně (včetně bazuky) či auta. Nechybí ani pár postav, ukázka změny počasí a různé denní doby a několik krvavých zákroků a přestřelek.

Za upozornění na screenshoty přitom děkujeme fanstránce mafia.czech-games.net, která dala všechny obrázky z Gamescomu dohromady.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama