Nová videa Call of Duty: WWII představují důležité postavy kampaně
Call of Duty: WWII Novinka Nová videa Call of Duty: WWII představují důležité postavy kampaně

Nová videa Call of Duty: WWII představují důležité postavy kampaně

Martin Cvrček

Martin Cvrček

18

Čtyři krátké ukázky se zaměřují na hlavního hrdinu, na jeho kamaráda a dva nadřízené.

Reklama

Představování singleplayerové kampaně Call of Duty: WWII pokračuje. Včera jsme tu měli velkolepý příběhový trailer, dnes jsme se dočkali čtveřice krátkých videí, která představují důležité postavy, s nimiž se v kampani nového Call of Duty setkáme.

V první řadě se nám představuje hratelný protagonista, vojín Ronald "Red" Daniels. Prostor dostává i jeho kamarád, vojín Robert Zussman, kterého jsme ve včerejším traileru viděli v dost svízelné situaci, za níž zjevně může fakt, že je Zussman žid.

Zbylá videa představují seržanta Williama Piersona, veterána ze severní Arfiky, a poručíka Josepha Turnera, který je označován za rozeného vůdce. Turner a Pierson se dostávají do konfliktu, protože zatímco první z nich upřednostňuje životy mužů před svým úkolem, pro druhého je prioritou mise a poslání.

Videa příležitostně ukazují dosud neviděné záběry z kampaně, stejně jako střípky z minulosti některých postav, přičemž všichni čtyři patří do jedné čety. Zítra se máme dozvědět něco o spojencích, což nejspíš znamená postavy mimo americkou armádu, zatímco pozítří se tvůrci zaměří na něco, co označují za skutečné boje a skutečnou historii. Pravděpodobně nás tak čeká přiblížení historických aspektů singleplayeru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama