Nové detaily a video z Hellraid od tvůrců Dead Island
Hellraid Novinka Nové detaily a video z Hellraid od tvůrců Dead Island

Nové detaily a video z Hellraid od tvůrců Dead Island

Michal Burian

Michal Burian

11

Kooperativní hack-and-slash akce nabídne zajímavé možnosti a bojový systém s náhodně generovanými problémy (monstry, apod.).

Reklama

Polské studio Techland na konec letošního roku připravuje novou značku. Po Dead Island, Call of Juarez, Mad Riders nebo Nail'd se pouští do kooperační hack-and-slash akce s názvem Hellraid.

Na první pohled to vypadá, že chtějí vývojáři přenést do hry kouzla z her jako je Quake, Hexen, Diablo nebo Heretic. Ano, jde o hry ze zlatých 90. let. "Nemůžeme zapomenout na minulost. Jako mladí nadšenci jsme pařili Quake, Hexen nebo Diablo, a to vše někde v nás stále je," rozpovídal se Marcin Kruczkiewicz v rozhovoru s polským EG.

Hellraid nabídne čtyři třídy bojovníků. Vybrat si budete moci mezi třídami Warrior, Mage, Paladin a Rogue. Hlavní ovšem je, že každou z postav si budete moci vylepšovat (strom dovedností) a upravit podle svých představ. Navíc je jasné, že když jsou spolu, tak jsou silnější. Každá třída bude disponovat speciálními schopnostmi. Mág dokáže vykouzlit štíty pro své spojence nebo teleport. Jeho magické schopnosti zahrnují oheň, telekinezi a blesky.

Špatně nezní ani náhodně generované problémy, kdy si nebudete moci být nikdy jistí, zda nepotkáte nepřátelské jednotky. Samozřejmě se počítá s rabováním, questy, tvorbou zbraní, bitvami s bossy, postupném vylepšování hrdiny a s možností přizpůsobit si brnění.

Hellraid poběží na Chrome Engine 5, který si polské studio Techland samo vytvořilo. Hra je plánovaná na konec tohoto roku pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama