Nové detaily o Call of Duty: Advanced Warfare
Call of Duty: Advanced Warfare Novinka Nové detaily o Call of Duty: Advanced Warfare

Nové detaily o Call of Duty: Advanced Warfare

Michal Burian

Michal Burian

80

Nový díl série Call of Duty se odehrává v budoucnosti s velkým technologickým pokrokem. Speciální oblek s mnoha schopnostmi připomíná Crysis <strong>+ první obrázky</strong>.

Reklama

V dnešní době je to pro vydavatele těžké utajit informace o svých hrách. Activision včera ráno představil futuristické Call of Duty: Advanced Warfare od studia Sledgehammer Games. Už v tu dobu chtěl, aby většina velkých obchodů měla hru v nabídce, a tak jim poskytl potřebné detaily.

Amazon nelenil a do své nabídky nové Call of Duty zařadil. Je tak již jisté, že hra dorazí na pulty obchodů 4. listopadu letošního roku, to ostatně potvrdil i první trailer, pro Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 a PC.

O Wii U verze zatím nepadla žádná zmínka, je dost možné, že ani nevyjde. Překvapením jsou verze pro předešlou generaci konzolí. Ty nemá na starost Sledgehammer Games, ale High Moon stojící za sérií Transformers.

Activision na oficiálních stránkách potvrdil PC, PlayStation 4, Xbox One, PS3 a X360.

Call of Duty: Advanced Warfare má být prvním dílem ze série těžícím z tříletého vývojového cyklu. Každý rok bude vycházet CoD od jiného tvůrčího celku, letos od Sledgehammer Games, příští rok od Treyarch (Black Ops) a potom od Infinity Ward (Modern Warfare a Ghosts). A pořád dokolečka. Díky tomu se má pochlubit velkou propracovaností a všemožnými detaily.

,,Advanced Warfare se bude odehrávat ve věrohodné budoucnosti, ve které technologický pokrok v kombinaci s dnešními vojenskými praktikami způsobil velké konsekvence. V této pečlivě prozkoumané a sestrojené vizi budoucnosti se Private Military Corporations (PMC) staly dominantními ozbrojenými silami v boji. Mnoho národů s nimi outsourcuje své vojenské potřeby překreslující hranice a přepisující pravidla války."

Zakladatelem a prezidentem největší světové moci představující PMC - Atlas Corporation - je Jonathan Irons (hraje Kevin Spacey).

,,S výkonnými exkoskeletony se rozvine každý aspekt vojáka, což umožňuje jeho nasazení s pokročilejšími schopnostmi pro zničení nepřítele a eliminuje potřeby specializace. Zavedení této herní mechaniky přináší vylepšené pohyby hráče, velké skoky, ukotvení na stěnách, schopnosti pro maskování a biomechaniky poskytující jedinečnou sílu, vytrvalost, rychlost a reflexe."

,,S příchodem exoskeletonu a nových pokročilých zbraní a brnění se každý voják stává svobodný s každou taktikou v jakémkoliv terénu, na rozdíl od dřívějška. Oblek zásadně mění způsob, jakým hráči budou hrát Call of Duty."

Co se arsenálu týče, budete mít na výběr velmi moderní zbraně, technologie, vozidla (včetně létajících motorek a dronů). Vybrat si budete moci mezi standardní municí a zbrusu novou třídou zbraní s usměrněnou energií. Ta umožní zcela novou dynamiku hratelnosti.

Doporučujeme vám navštívit oficiální stránky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama