Nové detaily o CoD: Black Ops
Call of Duty Novinka Nové detaily o CoD: Black Ops

Nové detaily o CoD: Black Ops

Michal Burian

Michal Burian

1

Zahraniční server USA Today zveřejnil velmi zajímavé preview, z kterého jsme se dozvěděli nové informace o nadcházející akci Call of Duty: Black Ops. Ta se bude opravdu odehrávat v atraktivním prostředí Studené války. V konfliktu Sovětského svazu a Spojených států zavítáme do příběhu, jenž sleduje minimálně dvě postavy. Ty jsou pochopitelně součástí speciálních jednotek, o nichž nikdo neví moc informací a vláda je klidně zapře a následně vyšle na další nebezpečnou a přísně tajnou misi. + PODROBNOSTI

Reklama

Obě dvě postavy operují za nepřátelskou linií a podíváme se s nimi nejenom do nebezpečné džungle jménem Vietnam, nýbrž také na Kubu a do zasněženého Ruska.

V bojích proti nepřátelským jednotkám nebudeme využívat pouze dosud známé zbraně, ale do rukou se nám dostanete také kuš. Ta bude vhodná především na tiché eliminování a budeme si moci vybírat mezi obyčejnými šípy a těmi explodujícími. Zde bylo také zmíněno, že čas od času vyhodíme nějakou chatrč do vzduchu.

Call of Duty: Black Ops nebude pouze akční střílečkou, nýbrž také jakousi strategií. Protože v jedné misi se budeme muset posadit do letadla a vysoko nad Uralem rozdávat rozkazy pozemním jednotkám. Letadel by mělo být ve hře víc, zmíněn byl stroj Lockheed SR-71 Blackbird a průzkumné letadlo, které dokáže přeletět Atlantik za dvě hodiny.

Kooperativní mód samozřejmě nemůže v novém CoD chybět. Podle USA Today bude pro dva až čtyři hráče.

Pokud vám hlavou stále vrtá nedávno zveřejněný trailer, tak můžete být v klidu. Nejedná se o žádného kosmonauta, jenž letí do vesmíru, ale o pilota zmíněného průzkumnického letadla. To může létat i 24 km nad zemí.

Call of Duty: Black Ops zatím působí velmi dobrým dojmem. Doufejme, že nadšený budeme i později. Hra je naplánovaná na 9. listopadu letošního roku, a to pro PC, Xbox 360 a PS3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama