Nové detaily o interaktivním thrilleru Without Memory
Without Memory Novinka Nové detaily o interaktivním thrilleru Without Memory

Nové detaily o interaktivním thrilleru Without Memory

Michal Burian

Michal Burian

3

V mnoha ohledech připomíná Heavy Rain a Beyond: Two Souls.

Reklama

Moskevské studio Dinosaurum Games od podzimu loňského roku ve svých kancelářích připravuje interaktivní thriller Without Memory, který využije technologii Unreal Engine 4 a je určen výhradně pro konzoli PlayStation 4. Sony tak získává další zajímavou exkluzivitu, která v mnoha ohledech připomíná Heavy Rain a Beyond: Two Souls od týmu z Quantic Dream.

Mladý ruský tým vývojářů se dokonce nebojí přiznat, že se u výše zmíněných her inspiroval. Co se týče samotného příběhu, tak ten bude vyprávět o tom, jak jeden moment může změnit život obyčejné dívce, která se nijak neliší od ostatních lidí. Anna se náhle probudí v lese a nic si nepamatuje. Nezná adresu, kde bydlí, a neví o sobě žádné informace. Pochopitelně je vyděšená.

Veškeré vaše činy budou ovlivňovat děj a stav hlavní hrdinky. Budete přežívat v drsných podmínkách, které vás budou nutit se těžce rozhodovat. Vše přitom bude mít své následky. Právě vy budete nést odpovědnost za vše, včetně dalších protagonistů. To krom jiného znamená hned několik různých konců.

Podobně jako Heavy Rain, tak i Without Memory bude složeno z interaktivních cutscén a QTE pasáží. Chybět nebudou ani logické hádanky a vedlejší úkoly, u nichž využijete přednosti nových funkcí gamepadu DualShock 4.

Není jistě nutno zmiňovat, že Dinosaurum Games slibují realistickou a hodně detailní grafiku, fyziku a prvotřídní animace.

Nám nezbývá nic jiného než mladému ruskému týmu držet palce a čekat na nové detaily, obrázky a hlavně gameplay videa. Without Memory je plánované na rok 2016 pro PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama