Nové detaily o závodech The Crew
The Crew Novinka Nové detaily o závodech The Crew

Nové detaily o závodech The Crew

Michal Burian

Michal Burian

20

Ubisoft připravuje MMO závody, kde budete moci závodit s ostatními hráči nebo s boty po Severní Americe. Chybět nebudou vytrvalostní závody, až na čtyři hodiny.

Reklama

Ambiciózní MMO závody The Crew od Ubisoftu pro PC, PlayStation 4 a Xbox One spojí jeden velký svět do singleplayerového a multiplayerové hřiště. To je vytvořeno podle jednotlivých regionů v Severní Americe. Podíváte se do Las Vegas, Los Angeles, San Franciska, Miami, New Yorku, Chicaga nebo Detroitu. Buď se můžete jen tak projíždět nebo si zazávodit s ostatními hráči z celého světa, k dispozici budou i singleplayerové závody. Hra by vás neměla nutit do online, multiplayer bude ale doporučovat, v něm si totiž užijete mnohem větší zábavu.

Jednotlivé vozy, které budou licencované a bude jich hodně, včetně zástupců značek jako je BMW, Lamborghini, Bentley, Shelby, Mini Cooper, Dodge, RUF, Chevrolet, Ford nebo Nissan, si budete moci různě upravovat. Tuning budete moci zvolit podle toho, na jaký závod se zrovna chystáte, pojedete po normální silnici, pak se bude hodin nízký podvozek, zatímco v terénu oceníte off-road. Každý vůz se bude skládat z 20 dílů - 11 dílů se týče výkonu a 9 vizuální stránky.

Ve hře dokonce nebudou chybět vytrvalostní závody, kdy jeden můžete trvat dlouhé čtyři hodiny. Ubisoft pracuje na jakémsi kreativním způsobu, abyste si během závodu mohli dojít na toaletu, napít se apod. Když už byla řeč o singleplayeru, v The Crew bude kampaň s příběhem, která by měla vydržet nějakých 20 hodin. Multiplayer pak bude nekonečný. K dispozici by mělo být 70 příběhových misí a 60 PvP závodů. Na nejvyšší úroveň ve hře (50. level) se budete moci dostat i v případě, že budete plnit pouze dovednostní výzvy. Nemusíte tak dělat žádné příběhové mise nebo PvP.

Tím to ale zdaleka nekončí, v The Crew si budete moci vytvářet vlastní akce/závody, do kterých pozvete své kamarády nebo jiné hráče.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama