Nové detaily ohledně Final Fantasy XV
Final Fantasy XV Novinka Nové detaily ohledně Final Fantasy XV

Nové detaily ohledně Final Fantasy XV

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

6

Na letošním Gamescomu byly představeny nové lokality chystaného pokračování série Final Fantasy a taky jsme se dověděli první nejasné detaily ohledně vyvolání Leviathana.

Reklama

Final Fantasy XV existuje prozatím pouze v demu Episode Duscae a nějaké konkrétní datum vydání neznáme. Nicméně jsme se na letošním Gamescomu mohli dovědět aspoň něco málo nových informací.

Předně jde o možnost povolat Leviathana. Háček je ale v tom, že to dokážou pouze ženské postavy. Server Nova Crystallis měl na Gamescomu možnost vyzpovídat Hajime Tabatu, a tak se jej zeptal na další podrobnosti o Leviathanech. Šlo o to, jestli může být onou tajemnou ženskou postavou Dragoon. Tabata to ale ani nepopřel a ani nepotvrdil. Nebyl nekonec vůbec ochoten říci, která z ženských postav by to mohla být. Leviathana můžete vidět v traileru z roku 2013 v čase 2:10.

Square Enix pak vydal tři nové screenshoty, z nichž každý představuje jedno z herních míst. Na prvním z nich je Continent, kde se naše čtveřice hlavních postav může procházet jehličnatými porosty, prozkoumávat okolí nebo využít cesty kolem řeky a pokračovat v plnění hlavních úkolů.

Oblast Ido je podzemní dungeon s děsivou atmosférou. Již delší dobu zde nejsou vidět jakékoli známky lidské činnosti, ale nežije zde v současné době něco jiného? Posledním místem je Lestallum, město pulzující životem nacházející se v oblasti Duscae. Zde mohou hráči navštívit hotel a po dlouhé cestě odpočívat.

Final Fantasy XV vyjde pro konzole PlayStation 4 a Xbox One v roce 2016.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama