Nové detaily z Assassin’s Creed 3
Novinka Nové detaily z Assassin’s Creed 3

Nové detaily z Assassin’s Creed 3

Michal Burian

Michal Burian

21

Dočkali jsme se nových informací, které prozrazují detaily o příběhu, lokalitách a nepřátelích <strong>+ nové obrázky</strong>.

Reklama

Z preview herního časopisu OXM jsme se dozvěděli, že Assassin’s Creed III nabídne nové typy nepřátel. Konkrétně půjde o hbité indiány a statné skotské muže se sekyrami. Samotný příběh zahrnuje 35 let života hlavního hrdiny Connora, který chce zachránit svůj lid a vybojovat jim místo v nové Americe.

Dočkáme se nové funkce zvané stalking zones, jež vám umožní schovat se ve křoví a nepozorovaně se plížit listím ke svému cíli (postavě, kterou musíte zavraždit).

Změny počasí nebudou pouze vizuální, ale ovlivní celou hru. Ve sněhu se vám bude hůř chodit a strážní červených budou hlídkovat u hranic v kočárech – budou jezdit sem a tam. Svědky budeme slunného počasí, deště, mlhy a padat bude i sníh.

Styl boje byl kompletně přepracován, dovolí vám totiž v každé ruce využívat odlišnou zbraň. Střídavě tyto zbraně budeme pomoci využívat v boji pomocí tlačítek X a Y (pravé a levé tlačítko myši - čtvereček a trojúhelníček u PS3). Záleží tedy pouze na vás, jaké piruety budete chtít tvořit.

Novou zbraní bude mj. čínská provazová šipka. Ta vám umožní namotat provaz okolo nepřítele a stáhnout ho k zemi nebo z nějakého útesu, střechy apod.

Zjednodušeno bylo ovládání při volném pohybu. Již nebude zapotřebí držet hned několik tlačítek najednou. Samotné tlačítko A (u PC verze mezerník) bude sloužit pro vertikální šplhání.

Co se týče lokalit, 30 procent všech misí se bude odehrávat mimo města (v divočině) a poměr Bostonu ve hře s reálným je 3:1. Samotní občané budou mít ve městě jednotlivé role, můžete je sledovat, jak pracují atd. V titulu se setkáme taktéž s francouzským markýzem de La Fayettem (velmi dobrý přítel George Washingtona - více zde), přičemž 80 procent všech důležitých lidí bude vycházet ze skutečných historických postav, které měly co do činění s americkou revolucí.

Na závěr jedna zajímavost: vývojáři tvrdí, že s Assassin’s Creed 3 chtějí obnovit víru fanoušků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama