Nové díly Assassin's Creed a Far Cry v příštím roce? To není tak jisté
Far Cry Novinka Nové díly Assassin's Creed a Far Cry v příštím roce? To není tak jisté

Nové díly Assassin's Creed a Far Cry v příštím roce? To není tak jisté

Michal Burian

Michal Burian

28

Assassin's Creed si dává pauzu, zatímco Far Cry vychází jednou za dva roky.

Reklama

Od samotného vzniku, který se datuje do roku 2007, až do toho loňského jsme si každý rok mohli zahrát nový díl Assassin's Creed. S příchodem nové generace konzolí v roce 2014 s Assassin's Creed: Unity došlo v Ubisoftu ke zlomu, který se naplno projevil s loňským Assassin's Creed Syndicate. Francouzské Unity doplatilo na mezigenerační skok, zatímco Syndicate ve větší míře chyby napravilo a dostalo Assassin's Creed na lepší světlo. Přesto se vedení Ubisoftu rozhodlo k pauze, aby vývojáři měli více času na vývoj.

Mělo se za to, že pauza bude pouze roční a v příštím roce si zahrajeme nový Assassin's Creed. Může to ale být jinak, generální ředitel Yves Guillemot upozornil, že v roce 2017 nemusí za každou cenu Assassin's Creed vyjít. Na světlo světa se nový díl dostane v moment, kdy na to bude připraven. Klidně tak může vyjít až v roce 2018.

I přesto se kolem nového Assassin's Creed množí zajímavé spekulace. Tvrdí, že by se nový díl mohl buď vrátit do Říma, případně nás zavést do Egypta. V každém případě se máme prý dočkat RPG prvků.

Místo Assassin's Creed tak bude Ubisoft potřebovat jinou silnou hru. Nabízí se Far Cry, které vychází jednou za dva roky, což by porušilo tradici, která je od Far Cry 3 z roku 2012, které v roce 2014 vystřídalo Far Cry 4 a na začátku letošního roku netradiční Far Cry Primal. Guillemot v Ubisoftu spíše sází na nové značky. To ukázali z The Division, připravovaným For Honor nebo Steep. Tak uvidíme, co vše vydají v příštím roce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama