Nové DLC a patch pro Borderlands
Borderlands Novinka Nové DLC a patch pro Borderlands

Nové DLC a patch pro Borderlands

Michal Burian

Michal Burian

5

Střílečka Borderlands se dočká dalšího nového dodatečného stahovatelného obsahu a oznámen byl také chystaný patch, který mj. zvýší level.

Reklama

Randy Pitchford, prezident studia Gearbox Software, na akci Penny Arcade Expo v Seattlu prozradil, že tým v současné době chystá další stahovatelný obsah (již čtvrtý) do komiksové akce Borderlands. DLC dostalo název Claptrap's New Robot Revolution a vyjde již 28. září 2010.

Pitchford měl v rukávu však ještě jedno velké překvapení. V brzké době se objeví nový opravný patch, který nejenže opraví nejrůznější chyby, ale rovněž zvýší maximální level (až na 69. úroveň). Ten je prozatím na úrovni 61, a to díky balíčku The Secret Armory of General Knoxx. Nicméně, patch zvýší maximální level i u normální verze Borderlands (level max. 50), u níž nemáte zmíněný balíček s generálem Knoxxem.

Pokud se ptáte, kdy se patch objeví, tak Pitchford zmínil, že ho máme očekávat v brzké době, což naznačil tím, že nebude mít velký odstup od chystaného DLC Claptrap's New Robot Revolution. To bude totiž k dispozici pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360 již 28. září aktuálního kalendářního roku, a to za cestu 9,99 dolarů.

Více informací o DLC Claptrap's New Robot Revolution naleznete v naší dřívější novince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama