Nové DLC pro Dragon Age a Mass Effect 2
Dragon Age: Prameny Novinka Nové DLC pro Dragon Age a Mass Effect 2

Nové DLC pro Dragon Age a Mass Effect 2

Michal Burian

Michal Burian

2

Zatímco my jsme si včera užívali posledního dne prodlouženého víkendu, studio BioWare ani trochu nelenilo a na úterní večer přichystalo dokonce dvě DLC.

Reklama

Jak bylo předem avizováno, Dragon Age hráči se nyní mohou naplno ponořit do balíčku, jenž se podrobně věnuje zrzavé bardce Lelianě. Balíček Leliana's Song je dostupný za 560 BioWare/Microsoft bodů a na PS3 bude ke stažení již během dneška za 7$.

V DLC se vžijeme do role Leliany, mladé bardky, která je součástí kriminálních sfér, jež sahají až do politických kruhů a mají na svědomí nespočet tajemství. Jako doprovod své mentorky Marjolaine na vysoce nebezpečné misi brzy Leliana zjistí, že je zapletena do her intrik a lží, z nichž nemůže uniknout pouze díky svému půvabu, kráse a umění se nepozorovatelně plížit. Jedinou cestou z této hry je zabít, nebo být zabit.

Naopak Aegis pack, který je nejnovějším přírůstkem pro Mass Effect 2, je pro fanoušky příjemným a tak trochu "neplánovaným" rozšířením. Z Sheparda opět dělá ještě silnější stroj na zabíjení, protože do hry přináší novou odstřelovačku M-29 Incisor a pětidílné high-tech brnění Kestrel. DLC je dostupné pro Xbox 360 i PC.

Aegis pack obsahuje:

Kestrel helmu – přidává zranění střelnými zbraněmi či při zásahu do hlavy, zvedá sílu štítůKestrel torso – přidává zranění střelbou i na blízko, zvedá sílu štítůKestrel kryt na ruce – přidává zranění střelbou i na blízko, zvedá sílu štítůKestrel ramenní chrániče – přidává štíty a zranění na blízkoKestrel silový balíček – zvedá štíty a kapacitu nábojů pro těžké zbraněM-29 Incisor – odstřelovací puška, která disponuje dávkovým módem, jenž je ideální volbou proti silně zaštítovaným cílům

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama