Nové exkluzivní hry pro Xbox budou hned v Xbox Game Passu
Novinka Nové exkluzivní hry pro Xbox budou hned v Xbox Game Passu

Nové exkluzivní hry pro Xbox budou hned v Xbox Game Passu

Michal Burian

Michal Burian

27

Sea of Thieves, State of Decay 2 nebo Crackdown 3 si budete moci zahrát v plné verzi bez omezení za cenu předplatného.

Reklama

Před několika desítkami minut Microsoft hodně překvapil. Placená služba Xbox Game Pass se tímto krokem posouvá na zcela novou úroveň. Microsoft totiž slíbil, že všechny nové exkluzivní hry pro Xbox One budou hned po vydání zařazeny do Xbox Game Passu. To znamená, že za cenu předplatného si budete moci bez omezení zahrát a dohrát pirátské dobrodružství Sea of Thieves, zombie survival State of Decay 2 nebo akci Crackdown 3.

Této nabídky se týkají i další Xbox One exkluzivity, které připravují Microsoft Studios, včetně nových dílů sérií Halo, Forza a Gears of War.

 

Nové exkluzivní hry pro Xbox budou hned v Xbox Game Passu

„S přidáním dalších skvělých her, s novinkami v den vydání a novou nabídkou předplatného dáváme fanouškům větší výběr, jak objevovat a užívat si hry. Kupte si hry a mějte je vždy po ruce nebo hrajte za nízkou cenu prostřednictvím knihovny Xbox Game Passu. Pevně věříme, že Xbox Game Pass bude katalyzátorem pro vytváření nových příležitostí pro herní vývojáře a vydavatele, kteří inovují způsob, jakým jsou hry vyvíjeny a vydávány, což vede ke zcela novým způsobům hraní,“ řekl Phil Spencer, šéf Xboxu.

Je ale otázkou, jak dlouho tyto novinky v seznamu Xbox Game Passu budou. Microsoft sice pravidelně přidává starší hry, ale zároveň některé z nabídky odstraňuje. I tak jde ale o velmi lákavou nabídku za pouhých 149 Kč.

Seznam her v Xbox Game Passu v současné době čítá přes 100 titulů, mezi nimi je BioShock Infinite, Mad Max, Darksiders Warmastered Edition, Halo 5: Guardians, Resident Evil 7, Metro: Last Light Redux, Fable 3 a spousta další.

Sea of Thieves vychází 20. března, State of Decay 2 očekávejte během jara a Crackdown 3 ve stejném období.

Více se o Xbox Game Passu dočtete na oficiálních českých stránkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama