Nové expanze pro Crusader Kings 2, Europa Universalis 4 a Hearts of Iron 4
Novinka Nové expanze pro Crusader Kings 2, Europa Universalis 4 a Hearts of Iron 4

Nové expanze pro Crusader Kings 2, Europa Universalis 4 a Hearts of Iron 4

Michal Burian

Michal Burian

Platformy Windows PC

Boj severních křižáků proti pohanským sousedům, návštěva Indie a ovlivnění druhé světové války z moře.

Reklama

Vedení vydavatelské společnosti Paradox Interactive dnes na akci PDXCON 2018 ve Stockholmu oznámilo nejen dvě nové hry Imperator: Rome a Age of Wonders: Planetfall, ale rovněž nové expanze pro jejich dřívější tituly. Hráči Crusader Kings 2, Europa Universalis 4 a Hearts of Iron 4 se mohou těšit na nový obsah, který je zabaví při čekání na dvě nové hry.

Crusader Kings 2: Holy Fury DLC

Crusader Kings 2 se koncem letošního roku dočká dodatečného balíčku Holy Fury, jenž se bude prodávat za 20 dolarů. Zároveň s rozšířením dorazí i rozsáhlá bezplatná aktualizace pro všechny hráče, stejně jako u předchozích DLC. O obsahu nás tvůrci budou informovat později. V oznámení Holy Fury DLC se nás ptají, zda bůh nebo meč. Inspiraci čerpají od severních křižáků katolické Evropy, kteří bojovali proti svým pohanským sousedům.

Europa Universalis 4 navštíví Indii s expanzí Dharma

Koncem letošního roku zavítají fanoušci strategie Europa Universalis 4 do Indie, tedy za předpokladu, že si koupí dnes oznámenou expanzi Dharma. Dharma se zaměřuje na mírové jednání. Očekávat máme nové možnosti pro vládnutí a přepracovaný politický systém. Investice do obchodních společností umožní vylepšovat provincie spojené s obchodem, zatímco nový systém přinese reformy pro správu vašeho království/republiky.

Hearts of Iron 4: Man the Guns expanze

Dvě třetiny zemského povrchu pokrývá voda, která je během války velmi důležitá. Právě na obrovské vodní plochy se zaměří nová expanze Man the Guns, včetně detailnějších válečných lodích. Očekávejte, že budete velet velké i menší flotile bitevních lodí, bojovat o Atlantik, doprovázet konvoje a ovlivňovat z moře průběh druhé světové války.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama