Nové Far Cry má nabídnout otevřený svět a kooperaci
Far Cry 4 Novinka Nové Far Cry má nabídnout otevřený svět a kooperaci

Nové Far Cry má nabídnout otevřený svět a kooperaci

Michal Burian

Michal Burian

43

Prozradil to důvěryhodný anonymní zdroj, který řekl, že Far Cry 4 vzniká pod kódovým názvem Omega.

Reklama

Far Cry 3 se stalo jedním z největších překvapení loňského roku. Hráčům tahle střílečka přinesla masivní tropický svět k prozkoumání, kde jste bojovali proti všelijakým nepřátelům. Nejvíc nám ale v paměti jistě utkvěl hlavní záporák Vaas. Ten byl skvěle nadabován a navíc se jednalo o skutečně trhlého antihrdinu.

Ubisoft již před časem potvrdil, že pracuje na novém Far Cry. Není se čemu divit, trojka se stala velmi úspěšnou nejen u recenzentů, ale také samotných hráčů. Ty si podle neověřených informací z VGChartz koupili dohromady přes 5,7 milionů kusů.

Oficiálního oznámení jsme se ale zatím nedočkali, i když určité náznaky tu byly – především když hudební skladatel Cliff Martinez řekl, že pracuje na hudbě pro Far Cry 4. Tím to ale dá se říci zhaslo, až do dneška.

Podle důvěryhodného anonymního zdroje serveru Examiner je Far Cry 4 ve vývoji pod kódovým označením Omega (nemá nic společného se šíleným Blood Dragon) a opět bychom se měli dočkat otevřeného herního světa s RPG prvky. Krom toho by hra měla nabídnout kooperaci a doprovodnou aplikaci jak je u titulů od Ubisoftu zvykem - webová aplikace s vedlejšími misemi a skupinovými aktivitami, podobně jako u Assassin's Creed IV: Black Flag.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama