Nové Far Cry plánuje Ubisoft na začátek příštího roku
Far Cry 4 Novinka Nové Far Cry plánuje Ubisoft na začátek příštího roku

Nové Far Cry plánuje Ubisoft na začátek příštího roku

Michal Burian

Michal Burian

64

První Far Cry vyjde v HD pro konzole PS3 a Xbox 360 a na AC4: Black Flag pracuje hned 11 tvůrčích celků Ubisoftu.

Reklama

Možná si ještě vzpomenete na člověka s přezdívkou ‘kaysee’ z NeoGAF fóra, který odhalil Assassin’s Creed IV: Black Flag ještě před jeho oficiálním oznámením. Tajemný ‘kaysee’ se znovu ozval, tentokrát tvrdí, že francouzský vydavatel počítá se čtvrtým Far Cry na začátek příštího roku, respektive někdy mezi lednem a koncem března 2014.

Zpráva nás ani tolik nešokovala, vždyť před časem se Ubisoft nechal slyšet, že s Far Cry 3 má velké plány, dokonce z ní chce udělat klíčovou sérii. A to by odpovídalo tomu, že se s novými díly budeme setkávat stále častěji. U hráčů zabodovalo nejen Far Cry 3, ale také menší odbočka v podání Far Cry 3: Blood Dragon. To by mohlo naznačovat, že Ubisoft chce popularitu využít a bude nám servírovat plnohodnotný díl a zároveň menší a lehce praštěný spin-off/datadisk.

Kromě toho ‘kaysee’ potvrdil HD verze prvního Far Cry, které 22. května prokecla brazilská klasifikační rada.

Abychom se ale nebavili pouze o sérii Far Cry, ‘kaysee’ pustil do éteru také informace, že na aktuálním Assassin’s Creed IV: Black Flag pracuje hned 11 tvůrčích celků Ubisoftu a zároveň je už ve vývoji další AC, které je kódově označováno jako Unity. Dá se počítat s tím, že další Assassin’s Creed vyjde na podzim příštího roku, když Black Flag bude na trhu koncem října.

Kromě toho má Ubisoft v pazourách ještě novou závodní značku pro next-gen s názvem The Crew. Údajně na ni má pracovat studio Ubisoft Reflections (série Driver).

Tak uvidíme, jak se nakonec výše zmíněné informace potvrdí. Nicméně ‘kaysee’ je považován za velmi důvěryhodný zdroj. Jako první totiž vyzradil nové AC s pirátskou tématikou a hlavní postavou Edwardem, stejně tak že Rayman Legends bude dostupný na handheldu Vita.

Samozřejmě je Ubisoft výše zmíněné informace nepotvrdil, ani nevyvrátil. Než začnete v komentářích nadávat na rychlost vývoje, tak si uvědomte prosím, že hry nevznikají pouze rok, ale většinou se na nich pracuje minimálně tři roky. Nové Far Cry, Assassin’s Creed a další tituly jsou tak již nějaký čas ve vývoji. Otázkou samozřejmě je jaký to má vliv na samotnou kvalitu, když na každém díle pracují dá se říci jiní designéři, programátoři apod.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama