Nové gameplay videa ze hry Russia 2055
Russia 2055 Novinka Nové gameplay videa ze hry Russia 2055

Nové gameplay videa ze hry Russia 2055

Jiří Šmerda

Jiří Šmerda

19
Platformy Windows PC

Jednočlenné studio Invictus Volition opět ukazuje neuvěřitelné věci.

Reklama

Invictus Voltion zveřejnilo několik krátkých gameplay videí z jejich first-person hry, která je poháněna technologií Unreal Engine 4, Russia 2055. Tento nový titul vypadá naprosto neuvěřitelně, s ohledem na to, že jej vytváří jediný člověk. Tento osamocený vývojář také potvrdil, že pre-alpha verze Russia 2055 bude k dispozici ke stáhnutí už 28. února.

K dispozici máme dvě videa. To starší nám ukazuje třes kamery, který má představovat určitý vliv setrvačnosti. Upřímně mám strach, jestli něco trefím pod takovým vlivem setrvačnosti, nic to však nemění na faktu, že to vypadá naprosto úžasně. Druhé video nám pak blíže představuje level, který člověk z Invictius Volition vytvořil.

Je až k neuvěření, že by to všechno dokázal jen jeden člověk. Není tedy divu, že se kolem hry točí různé spekulace a konspirace. I ty jsme vám přibližovali v jednom z dřívějších článků. Pokud jsou však všechny pochyby milné, doufejme, že si Invictius Volition najme i další zaměstnance, aby vývoj této skvostně vypadající hry dosáhl někdy svého konce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama