Nové Gran Turismo spojí minulost, současnost a budoucnost
Gran Turismo Sport Novinka Nové Gran Turismo spojí minulost, současnost a budoucnost

Nové Gran Turismo spojí minulost, současnost a budoucnost

Michal Burian

Michal Burian

16
Platformy PlayStation PlayStation 4

Nová generace PlayStationu umožní lepší zážitek ve virtuální realitě.

Reklama

Každý měsíc vychází nový obsah do Gran Turisma Sport, které je od svého vydání (říjen 2017), rozšiřováno o nové automobily, tratě a výzvy. To ale neznamená, že by v japonském studiu Polyphony Digital nemysleli na budoucnost. Na novém Gran Turismu, které bude určeno pro novou generaci PlayStationu, se usilovně pracuje. Jaké ale tyhle závody budou?

Kazunori Yamauchi, tvůrce série, si během Nurburgring World Tour našel chvilku na rozhovor s redaktory serveru GTPlanet a prozradil jim, že nové Gran Turismo spojí minulost, současnost a budoucnost těchto oblíbených PlayStation závodů. Yamauchi si při jednotlivých World Tour uvědomil, že často zapomínáme na minulost a nechceme se k ní úplně vracet. Překvapilo ho ale, kolik mladých hráčů stále hraje GT2 nebo GT3. Už to byly velmi dobré hry, ale u GT Sport se podařilo dosáhnout velmi dobré fyziky a vytvořit zábavné závody, tvrdí Yamauchi.

Zajímá vás, k čemu Polyphony Digital využije výkon, který nabídne nová generace PlayStationu? Yamauchi tvrdí, že v první řadě přinese lepší zážitek ve virtuální realitě. S ostatními aspekty své hry je spokojený a baví ho hrát GT Sport s PlayStation VR.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama