Nové Guitar Hero bude realističtější díky pohledu z první osoby
Guitar Hero Live Novinka Nové Guitar Hero bude realističtější díky pohledu z první osoby

Nové Guitar Hero bude realističtější díky pohledu z první osoby

Michal Burian

Michal Burian

4

Bohužel nebude kompatibilní se starými nástroji nebo dříve zakoupenou hudbou.

Reklama

Activision představil nové Guitar Hero, které se pochlubí zejména novým pohledem. Na celou akci se budete dívat z pohledu první osoby kytaristy, což má nejen pomoci k větší realističnosti, ale rovněž vás přiblížit celému tomu dění, své kapele a fanouškům. Dav ve hře má být dynamický a reagovat na hudbu a události na jevišti.

V Guitar Hero Live prý prožijete spoustu nezapomenutelných momentů, kdy si zahrajete v nejrůznějších klubech, festivalech a dokonce i na vyprodaném stadionu.

Zklamáním je skutečnost, že Guitar Hero Live nebude podporovat staré nástroje nebo dříve zakoupenou hubku. To je tedy jeden z velkých rozdílů oproti restartovanému Rock Band. Kytara s hrou bude stát 99 dolarů ve verzích pro PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 a Wii U.

Zatím jsou potvrzeny následující kapely: The Black Keys, Fall Out Boy, My Chemical Romance, Gary Clark, Jr., Green Day, Ed Sheeran, The War on Drugs, The Killers, Skrillex, The Rolling Stones, The Lumineers, Pierce the Veil a Blitz Kids.

Společně s hrou došlo k představení i nového herního módu, chcete-li služby. Jmenuje se GHTV a umožní vám si s kamarády zahrát skladby za doprovodu oficiálních videoklipů napříč všemi možnými hudebními žánry.

První obrázky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama