Nové informace, gameplay a screeny z Mafie 2
Mafia Novinka Nové informace, gameplay a screeny z Mafie 2

Nové informace, gameplay a screeny z Mafie 2

Michal Burian

Michal Burian

5

Dnes padlo embargo na další dávku informací z veleočekávané akce Mafia II. K tomu přinášíme také zajímavé gemeplay záběry ze začátku hry a novou galerii.

Reklama

Kolegové ze zahraničního serveru GameSpot zveřejnili dnes preview, z něhož jsme se dočetli několik detailů nejen ze začátku hraní. Úvodní kapitolou je mise Home Sweet Home a do soubojů nablízko nás uvede tutoriál, ve kterém je Vitova sestra obtěžovaná lichváři. Ve své první jízdě se podíváme do Guiseppemu a uslyšíme také songy, jako je Boogie Woogie Bugle Boy a Let it Snow.

V jedné misi se dokonce dostaneme do kanalizace, kde se nám kompletně ušpiní oblečení a desátou kapitolou je mise Room Service.

Pokud jste četli nějaké dřívější preview a autor si stěžoval na příliš důsledné policejní jednotky, tak vás můžeme ujistit, že na tom studio 2K Czech zapracovalo a už hráče nebude policie pokutovat v tak velké míře za každý sebemenší přestupek. Zde je však zmiňovaná také jízda na červenou, což pravděpodobně znamená, že si budeme muset hlídat semafory.

Velkým nezodpovědným otazníkem bylo také vybavení. Vito bude moci u sebe nést maximálně čtyři různé zbraně a trochu toho vybavení se mu bude válet také po kapsách. Co se týče detailního zpracování, tak to je na velmi vysoké úrovni a pokud střelíte třeba do dřevěného plotu, uvidíte upadající úlomky. Kolegové si tedy myslí, že Mafia 2 překoná bez sebemenších problémů Grand Theft Auto IV, což si mj. myslíme také my v redakci.

Závěrem se můžete podívat na nové gameplay záběry od kolegů z GameSportu, které ukazují například začátek hry a mnoho dalšího:

Své gameplay záběry přinesl také německý web VideoGamesZone, který natočil video z páté kapitoly nazvané Smrtící smysl:

Mafia 2 vyjde v Evropě již 27. srpna letošního roku, a to ve verzích pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360. Demoverze byla potvrzena na začátek srpna pro všechny tři zmíněné platformy.

Další obrázky naleznete v galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama