Nové informace o Assassin’s Creed 3
Novinka Nové informace o Assassin’s Creed 3

Nové informace o Assassin’s Creed 3

Michal Burian

Michal Burian

101

Upravený engine s autentickými bitvami a až s tisícovkou vojáků <strong>+ první skutečné obrázky a nové artworky</strong>.

Reklama

Aktualizace

Podle dostupných informací z časopisu Game Informer poběží Assassin’s Creed 3 na upravené verzi Anvil enginu, jenž byl vylepšen a dokáže nyní nabídnout autentické bitvy, stejně tak umí zpracovat velké boje, kde naráz bojuje tisíce vojáků.

Assassin’s Creed 3 se bude odehrávat mezi roky 1753 a 1783. Příběh bude zasazen do míst okolo měst Boston a New York, kde se odehrávaly velké boje o města během Americké revoluce.

Samotná rozloha krajiny by měla být zhruba 1,5 krát větší než v Brotherhood. Vžijeme se do Connora, který má anglického otce a domorodou matku. Connor se se svou rodinou nedokáže zařadit ani do jedné kultury a tak si vybral vlastní cestu. Té budeme součástí od samotného dětství, kdy mu vyvraždí kmen, až do samotné dospělosti – pohybovat by se měl mezi domorodci, kolonisty (Američani i Angličani), stejně tak mezi assassiny a templáry.

Každá strana má svůj důvod k boji a není vyloženě zlá.

Na druhé straně časového pásma bude pochopitelně Animus 3.0. Disponovat bude novým zpracováním, kde nebude chybět ani Desmond, který bude součástí jedné důležité události, přičemž se bude skloňovat rok 2012.

Další tři nové obrázky.

Původní zpráva

Aktualizace: Na internetu se objevily další artworky.

Nové obrázky prozradily, že se hra možná bude odehrávat v roce 1776. To by znamenalo, že zažijeme samotné vyhlášení a vznik USA a vydání Deklarace nezávislosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama