Nové informace o Dark Millenium Online
Novinka Nové informace o Dark Millenium Online

Nové informace o Dark Millenium Online

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

3

Takový fofr jsme tedy vážně nečekali. Po ohlášení nového data vydání Warhammer 40,000: Dark Millenium Online jsme se dožadovali dalších detailů a tady jsou!

Reklama

Aktualizace: Vše o W40k MMO je prý výmysl

„Dozvěděli jsme se, že některá média včera informovala o datu vydání a herních detailech,“ dočteme se v prohlášení. „THQ ale oficiálně žádné takové informace nezveřejnilo.“

Více se dočtete v této novince.

Původní zpráva

Předně je třeba uvést, že studio Relic se na vývoji hry podílí jen velice střídmě. 90 % práce spočívá na bedrech firmy Vigil Games a tvůrci Dawn of War či Space Marine jsou spíše konzultanty a mentory.

Co je však mnohem zajímavější, Dark Millenium Online prý využívá stejný engine jako nedávno vydaný Space Marine. Tedy přinejmenším co se soubojů týče.

Vizuální podání se ale naopak víc podobá Darksiders (jedna i dva), přičemž videa zveřejněná na loňské E3 prý celkem věrně zobrazují aktuální podobu hry.

Co se hry jako takové týče, na výběr bude z několika ras, jež jsou dle očekávání rozděleny do dvou skupin – Order (Eldaři, Impérium) a Disorder (Chaos, Orkové). Postupné přibudou i Tau, Temní Eldaři ad. Každá jejich třída přitom začíná obdobně a postupně se mění.

Jinými slovy, vesmírným mariňákem nejste od začátku, ale musíte se k němu hezky propracovat. Dokonce to bylo názorně vysvětleno na levelech, kterých bude celkem 60.

Od nultého do desátého jste pouhý adept, nicka. Do dvacátého jste pak scoutem, do třicátého tím samým, jen lépe vybaveným, od třicátého už jste klasický mariňák, od čtyřicátého seržant, od padesátého Sternguard, možná kapitán, no a od šedesátého pak legenda a ultraborec.

K dispozici budou i tzv. hrdinské třídy, a to pro každou rasu: Impérium (Grey Knight), Chaos (Chaos Sorcerer), Orkové (´Ard Boy, nebo Weird Boy), Eldaři (Farseer), přičemž to vše bude k dispozici nejdřív od 40. levelu.

V otázce obyčejných tříd je rozložení následující: Orkové (Nob, Mekboy, Runt Herda, Mad Dok), Eldaři (Scorpion, Avenger, Warlock, Reaper), Impérium (Marine, Psyker, Techpriest, Assassin). Chaos je pak obdobný jako Impérium. A jak už bylo zmíněno, každá třída bude mít několik vývojových mezičlánků.

Gamesa pak bude sestávat z předem připravených příběhových instancí a PvP zón, v nichž se budete moci mlátit s protivníky hlava nehlava. Autoři přitom slibují, že k dispozici bude i možnost duálních zbraní. Tzv. budete se kupříkladu moci ohánět dvěma rotomeči.

Zbytek informací už jen ve zkratce. Velikost raidu bude 50, ale možná se změní. Budete moci sprintovat. Hra prý bude v third-person módu vypadat a ovládat se jako Gears of War, či Space Marine.

Levé myšítko bude ovládat zbraň v levé ruce, to pravé zase v té pravé. Všechny ability budou mít svůj cooldown. Při boji nablízko bude možné skládat různá komba. Audiovizuální zpracování bude dbát na věrnost univerzu a počítá se i s ikonickými stroji (jako je třeba Hromový jestřáb).

Co se prostředí týče, počítá se se zasněženými horami, zničenými městy, orkskými tábory, starodávnými bojišti a tak dále; všechno má být hodně velké a rozmáchlé; zbraně na dálku budou mít nekonečno nábojů, ale počítá se s přebíjením, přehříváním a dokonce i selháním; plus bude k dispozici aim assist. Těšíte se už taky tak jako my?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama