Nové informace o Fable III
Fable Novinka Nové informace o Fable III

Nové informace o Fable III

Milan Votava

Milan Votava

1

K oficiálnímu ohlášení nového pokračování fantasy RPG Fable III došlo již na konci minulého roku, avšak v těchto dnech se urodilo několik zcela nových informací, takže si je pojďme přiblížit.

Reklama

Příběh Fable III se odehrává padesát let po událostech z předchozího dílu, z čehož vyplývá, že nová dobrodružství budete prožívat v dobách napoleonských, kdy je krajina Albionu zmítána výdobytky nových technologií, všude jsou vidět nové stroje a tovární komíny. Vžijete se do role hlavního hrdiny, který s pomocí ostatních obyvatel Albionu dokáže vyvolat revoluci, aby se poté stal samotným králem a ovlivňoval tak životy všech. Hlavním cílem bude možnost ovládnout svět, přičemž bude pouze na vás, jak se v těchto chvílích zařídíte. Můžete vládnout jako tyran a rebel, anebo z vás bude mírumilovný vládce? Budete upřednostňovat rodinu, nebo kariéru? Vše je pouze na vás a každé vaše rozhodnutí bude mít vliv na další vývoj hry.

Mnohé hráče překvapilo zjištění, že hra Fable III bude postrádat jakýkoliv HUD, neboli na vaší obrazovce nebude vidět například ukazatel zdraví, avšak samotný Peter Molyneux to pokládá za velké plus. Stejně tak bylo prozrazeno, že hra tentokrát používá o něco vzdálenější kameru, ale nějakého sklouznutí ke strategickému pohledu se prý nemusíme obávat. Co se týče grafické stránky hry, o té se toho prozatím příliš neví. Jediné co mohu zaručit je, že grafický styl hry zůstane zachován, projeví se na něm i nové grafické vychytávky.

Nápadů mají vývojáři opět dost a dost, z čehož vyplývá, že i je další pokračování Fable III jednou z nejočekávanějších her roku. Jeho vydání je plánováno na konec roku letošního, avšak na tento termín bych příliš nespoléhal a spíše bych počítal s vydáním někdy v roce 2011. Bohužel musím ještě dodat, že i tentokrát hra vyjde exkluzivně pouze pro Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama