Nové informace o GTA Online
GTA 5 Novinka Nové informace o GTA Online

Nové informace o GTA Online

Michal Burian

Michal Burian

28

Pocházejí z Xbox 360 verze, kde byly nalezeny zajímavé detaily. Plánuje Rockstar skutečně v multiplayeru až 32 hráčů?

Reklama

Fanoušci Grand Theft Auto V našli v Xbox 360 verzi další zajímavé informace. Ty se tentokrát týkají GTA Online, které plánuje Rockstar spustit 1. října letošního roku. Do multiplayeru se bude moci podívat každý majitel GTA V.

Podle nalezených souborů bude moci ve světě GTA Online hrát naráz 16-32 hráčů, přičemž Rockstar nedávno tvrdil, že ve hře více hráčů bude moci být na jednom serveru 16 hráčů. Připraveno by mělo být zhruba 500 misí, které budou vyžadovat určitý počet hráčů (některé budete moci splnit sólo) a půjde například o vyloupení benzínky, banky, přepadení transportu, někoho zabít apod.

Herních módů by mělo být hned několik. Samozřejmostí bude Free Roam režim s možností dělat si co chcete, zatímco Free-for-all Deathmatch, Team-based Deathmatch, Races a Cops and Crooks budou mít předem dané možnosti. Samozřejmostí by měl být i kooperační mód pro dva hráče.

V Cops and Crooks budou hráči rozděleni na dva týmy - policajti a gangsteři. V roli policisty budeme mít za úkol hlídat město a potrestat zločince. K tomu vám poslouží speciální skener, jenž zjistí, zda jde o kradené auto – stačí ho zaměřit na SPZ. Čas od času dostanete také úkol dopadnout a zatknout jiného hráče. K dispozici bude i šatna, kde se budeme moci převlíkat. Že by po světě GTA Online běhali i policajti v utajení?

Gangsteři budou krást, vyhazovat do vzduchu různé objekty (například striptýzový klub pomocí bomby v autě) a pochopitelně i zabíjet jiné hráče nebo krást lodě v přístavu, auta na objednávku atd.

Za své počínání budete získávat hodnocení. Pokud splníte úkoly, budete ve světě více respektovaní a budete si moci dovolit nové hračky. V opačném případě se připravte na menší problémy.

Jako poslední byla zmíněna frekvence snímků za sekundu. Ta by měla občas klesnout na 14 fps (osobně doufám, že tomu tak nebude).

Pochopitelně jde o nepotvrzené informace. Nicméně, Rockstar již dříve prozradil, že v GTA Online na hráče čeká spousta příležitostí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama